Jumaat, Disember 31, 2010

Selamat Tahun Baru Masehi 2011



Selamat Tahun Baru Masehi...Semoga hidup kita sentiasa dirahmati,dilindungi dan dipanjang umur,dimurahkan rezeki oleh Allah s.w.t...Serta bertambah kuat menghadapi liku-liku kehidupan di rantauan..Semoga tahun ini diberikan kejayaan yang diimpikan..Ameen....



Dan semoga tahun baru ini anak ummi akan bertambah sihat,boleh berjalan cepat dan kita dapat balik m'sia bercuti...yaho0...:-)

notakaki:update-terpublish awal sbb ingt waktu m'sia...padahal kat sini baru je berdentam dentum bunyi mercun..pergh baru kutau meriah gak rupanya...tahun lepas x perasan ple....ish2....

3 ulasan:

Yan berkata...

Kalau Dil balik, boleh lah kita meet up.. Dil org mane?

abiummi_khalish berkata...

boleh kak..beres aje...bila dil conform tarikh,dil akan warwar pada semua :-)..dil balik 3 atau pling lama pun 4 bln..dil ni campo2..mcm2 negeri ada..nnti kita cite pnjg..hehehe...tambah2 merantau kat mesir ni,blum decide nak duduk kat mana..yg pasti kalau blik cuti ni kitarang akan duduk umh mak abah dan mak ayah..gilir2..mak abah dok dkt branch akk bkt tinggi,klg tu...mak ayah,dok kjg,semenyih....pastu bila kita tgk blog akk ade tls jj bukit raja,tringt tmpt kita selalu sgt pg selain dari subang parade... :-) rindu.....(pnjg lebar kuterangkan..hehehe)

sal berkata...

selamt menyambut tahun baru

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955