Selasa, Disember 21, 2010

Anugerah Belog Tercomel


Syukran Jazilan Kak N ...Terharu rasa...sob sob....


!
!
!
Anda percaya apa yang anda nampak? Anda terkejut?Anda senyum sinis?
Anda jeles? Hahaha...walau apapun perasaan anda, blog ummi khalish dah diiktiraf ok? (pergh ayat x menahan...) hihi..Syukur Alhamdulillah......


Sungguh x disangka,dengan kepala tingtong baca blog,tiba-tiba nampak msg dari kak N http://sufeenan.blogspot.com/
kata ada tag untuk dil..
ternganga sekejap mulut yang dah kebas rahangnya ni..
Anugerah Belog Tercomel?...
Masya allah akak..sungguh tak sangka..
baru berbulan jagung....
akak sudi bagi award kat dil...
ops..blog dil...toche toche ye...buss skit...muahhhh...


Penganjurnya pula
cik joyah -i dah follow you..
http://panggilakudiana.blogspot.com/


Ok2lah sebelum melalut sampai langit ketujuh kang,langkah seterusnya dil kena tag 3 blog lagi yang tercomel...yelah takkan nak bolot sendiri?hmm...sape ye?pikir 3 saat..ok dah.. Blognya adalah:-

1)http://fizadarlinng.blogspot.com/ - blog yang cute cam tuannya dan 1st follower dil.
2)http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/- blog yang da bomb dan punya anak dara yang comel tau..hehehe
3) http://kasihredha.blogspot.com/ - blog yang menarik dan ade kelas gitu..


notakaki:harap-harap sudilah terima ye....

pesanan dari ummikhalish:harap maklum..ummikhalish x sempat lagi nak belajar copy link yang boleh terus klik tu..jadi nak xnak terpaksalah anda buat keje yang penat sedikit..copy dan paste..jangan marah ye.. :-)
ambik ko..teruja punya pasal,jadi warna warni tulisanku...hehehe








8 ulasan:

LYaFRINA berkata...

TERIMA KASIH UMI...
SGT2 TERHARU & MENGHARGAINYA... TQ....

kasihredha berkata...

Dil
tq tq tq...suka sgt..
Alhamdulillah.
akak tak reti macamana nak ambik ni...hihi
nanti akak cuba.

diana sofian berkata...

MASEH sudi amek award 2..hehe

fiza berkata...

wah... terharunyer...... terima kasih sgt2.....

hehe...

abiummi_khalish berkata...

Lya: sama-sama kasih..u deserve it...n dil nak u happy always..xmo ingat sakit tu k?
kasihredha:akk suka dil lagi gembira sebab boleh buat org trsenyum sentiasa...try kak...caiyok2...dil pun bkan reti pun...hehe...
diana:syakirin awi juga dik...krna buat award tu..terharu tu..huhuhu...
fiza:sama-sama kasih..:-)

Mama Kembar 3 berkata...

congrats dpt award! :)

DrSinga berkata...

salam Dil....
wahhh...
jauh rupa-rupanya...
macamana nak race ni..
:)

abiummi_khalish berkata...

Mama kembar 3:syukran2...:-)
wslm dr:blh je nk race tunggu bln 7 ye....hehe...sy dah follow dr..salam ukhuwah....:-)

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955