Khamis, Disember 23, 2010

Dah 8 bulan-Budak Cerdik...We Luv U...










Update: Layan Gambo je yer. .:-) 8 keping=8 bulan... + extra 2 gmbr= abi dan ummi + 1 gambo extra
Gambar di atas ni khas untuk DrSinga dan pembaca semua dengan pesanan dari khalish:
Khalish ada 2-2 baju ye acik...I luv Dad & I luv Mom too....:-)
Kalau ade I luv DrSinga or sape2 pun khalish pakai ye....
sebab khalish syg semua org yang baca blog ummi... :-)
Tapi khalish paling sayang abi dan ummi lah...hehehe....
Terima kasih semua....

10 ulasan:

mama-syira berkata...

Aku dah lama tak tgk ko. Dlm blog ni pun takde gambo ko. Ingat muka ko masa zaman kita sekolah, masih hingusan lagi. Kalo muka ko tak berubah,rasanya Khalish ni sebijik muka ummi dia. Betul tak? hehe

kasihredha berkata...

comelnya khalish

abiummi_khalish berkata...

aslmkm farah: dalam fb ade gambo aku.dalam album abi,ummi,khalish dan jaulah matruh..tengoklah...mmg sejibik pun..anak ummi katekan...hahahaha...
kak kasih:khalish cakap syukran acik..muahhhh....:-)

DrSinga berkata...

mana aci...
ada 'i love mom' je..
'i love dad' tak ada??

abiummi_khalish berkata...

aci mmg xde kt mesir ni DrSinga..ada kt India dan m'sia je..hehe...

DrSinga berkata...

geget kan pipi khalish!!!
:)

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Hehe..khalish..nnt kite jmpa next year yee..sayangggg dia!muach..hihi

abiummi_khalish berkata...

DrSinga:khalish cakap nak geget kena tol..hahah...mmg dia bdk tecit..tapi anak kelahiran arab kan?so advance blh ckp tau dktr..tapi hanya dgn ummi..org lain dia xnk cakap..pemalu katakan...hahahaha....

Kak N:insya allah..x sabarnya..kena bawa hadiah ummi sekali tau..heheheh...sayang utk acik N juga..muahhhh.....juga buat arash dan kak Ainan...hehehe

nUruLJaNnaH rOsLi:) berkata...

acik jannah
acik rindu khalish:)waaaaaaaaaaa anak buah aku jauh dimata dekat dihati:)

abiummi_khalish berkata...

acik jannah:khalish pun rinduuuuuuuuuu acik..nnti blik m'sia kita jmpa na...:-)

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955