Jumaat, Januari 21, 2011

Kami sayang abi...:-) Alhamdulillah...


Tak boleh tulis banyak-banyak..abi khalish ada kat rumah ni..jadi ummi x boleh nak berblog aje ye... abi x abis exam lagi..ada 2 paper lagi..23hb dan 26.....tapi abi balik rumah sebab rindu kat kami....so touching...:-) esok abi balik..sian abi berulangalik alex-cairo-alex dan sangat rajin tolong ummi.....terima kasih sayang..... kami sayang abi selamanya.semoga kejayaan menjadi miliku..insya allah....Ameen....


Saya sayang abi sangat..juga sayang ummi...
saya nak cepat besar,cepat belajar,saya nak jadi anak yang soleh
dan selalu dengar cakap abiummi.. :-)


Update:Alhamdulillah.Khalish tersenarai dalam top 2o Happy Baby Contest. Jom tengok baby yang comel dan happy di
SINI. Semua peserta hebat-hebat. Geram tengok.Semoga ada rezekinya....Insya Allah...Tapi kalau x menang pun xpe...Sekadar memeriahkan suasana....Terima kasih ummi firas zahin kerana menganjurkan contest ini... :-)


2 ulasan:

Aiydalela berkata...

dah makin keletah si khalish nih.

jauh ke dila husband kene ulang alik dari tempat dia study? sori sebab tak tahu. hehehhe

ummi_khalish berkata...

hehehe aida dah nk msuk 9 bln,mcm tulh gayanya...jauhnya mcm dr KL-KT-KL cik aida....tapi highway dia x mcm kita...fening..ni naik ketapi...xpe2...tanya je..no hallah...:-)

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955