Khamis, Januari 13, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest


Hari ni mama angkat khalish buat GA..
so khalish wajib join..
ummi tolong buatkan.hehehe....
jom sama-sama terjah blog kak chik@ella



Syarat-syaratnya
  • Follow, Baca dan Komen juga (dah tau dari sini, kan). Oh ye, mesti dah komen sekurang-kurangnya 10 entri baru layak masuk contest ni. If u are new follower, u have to dig my blog dan baca entry-entry samada lama atau baru dan komen entry tersebut. Follower lama yg dah always drop comment in my entry, can skip this part, confirm layak syarat pertama. Hihi .. ..-* rasa dah lebih sepuluh...sebab peminat setia..hihi..
  • Buat satu entry bertajuk 1st misz-ella.blogspot Contest. Copy and paste the header below and include it in your entry.Dalam entry tersebut, buat satu slogan~ Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana ......... (tidak kurang dari 50 patah perkataan). Make sure you count the number of words, if not dah buat penat-penat tetiba d.q. (disqualified le .. hihi) -*Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana dari coretannya kita akan dapat mengenali siapa dia.Kakchik orangnya peramah, sempoi, ceria, berwawasan dan kuat semangat. Juga bisa membuat hati yang rawan jadi tertawan,hari yang gundah jadi ceria,semangat yang luntur jadi bangkit semula.Selain itu sebab yang paling penting,sebagai tanda ukhuwah kami.Kakchik sudi jadikan khalish anak angkat walau tak pernah bersua muka. Rasa terharu.Khas buat kakchik dari khalish dan ummi,Kami tetap nak ucap terima kasih atas segalanya.Semoga Allah memberkatimu dan membuat hidupmu bahagia selamanya(bukan bodek,ampu atau sebab nak menang hadiah ke..mama kakchik bagi gula-gula seposen pun khalish terima tapi kami benar-benar rasa bahagia mengenalimu.insya Allah..ada rezeki kita bertemu...touching pepagi..:-(
  • Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011, jam 4 petang. -belom lepas...sempat lagi nak join ni..
  • Do not forget to backlink your contest at this comment box ya. That's the only way i can trace you.-*Dah komen..


" Semoga kita sama-sama mendapat limpahan rezeki di tahun baru...Ameen:-)"


4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Salam ummi khalish,

thnks for joining ye. Terharu ni sbb support kakchik. Eh, Khalish camna? sehat ke dia? hihi ..

ummi_khalish berkata...

Wkmslm kak..sama-sama kak..khalish sehat..tu kat atas tu gambar terbaru dia...hihi....

AngahSayang2314 berkata...

wahhh best tueee apa pun good luckk

tapi angah 4llow uuu jom tukar2 link

Maria James berkata...

gudluck ye :)

i pun join contest ni jugak. :)
wish me gudluck too ye :)
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955