Rabu, Januari 26, 2011

Alhamdulillah..Rezeki Khalish...

Syukur alhamdulillah..sungguh tak disangka.
Percubaan kali pertama khalish join contest membuahkan hasil.
Khalish menang tempat ke-2..
Memang terkejut.sebab saingan hebar-hebat dan ramai pula tu.
Masa dil dapat tau ditag
Mama Arash (Terima kasih Kak.N)
Kelam kabut dibuatnya.
sebab pertama kali..memang tak reti langsung..
Tapi gigih dil buat..Entry contest tu di SINI..
Bila tau keputusannya,Dil pula yang happy lebih-lebih ..
Sampai tido tak lena.....hehehe...
Nasib baik resultnya keluar sebelum kami ke Cairo esok.
Kalau tak,mesti puan penganjur.. Ina Hashim tertungu-tunggu emel kami.
Terima kasih banyak-banyak ye kerana sudi menganjurkan contest ini.
Ada rezeki lebih buatlah lagi.....:-).

Nilah gambar yang membawa tuah buat anak ummi yang sangat happy...

Result Penuh klik SINI

Ummi rasa bahagia melihat kegembiraanmu sayang... Semoga hari-hari mendatang akan lebih membahagiakan kita. Semoga kita bertambah murah rezeki,dirahmati dan dilindungi Allah s.w.t ..Insya allah..Ameen.....

7 ulasan:

LyNn HaMzAh berkata...

tahniah...memang rezeki khalish...

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

alhamdulillah..tahniah dil..mmg nak jadi rezki khalish..tp he really deserves it with his shinning smiley..:)mabruk!

Akak pn excited gel gel punya celik mata bukak blog dl nk tau sapa menang..hehehe

ummuabdullahsyaakir berkata...

As Salam,Dil...tahniah yea...rezeki Khalish tu.Seronkkn kalau menang.Yang penting selalu join,menang ke tak tu cerita lain.

Mcam akk kalau bab2 contest gamabr ni tak dapt nak join,gambr guna hp tak cantik.Tapi kalau yang base on kretiviti atau lucky draw atau Giveaway simple2 yang boleh akk nak join.

Kdg2 family pelik,banyak benar org hantar hadiah,samapi posmen dah kenal family akk n tanya ada apa2 ke?hehe

kasihredha berkata...

tahniah dil
unk khalish juga

ZaraZalmy berkata...

haha Dil.. congrats. habis dah contest nyer. congrats ke Khalish jugak dari aunty rose and zara..

ummi_khalish berkata...

Terima kasih semua....muah-muah...:-).maaf x smpt komen satu2..blik cairo dil smbung ye....Semoga ada lagi rezeki untuk khalish...Ameen...-)

mama-syira berkata...

Alhamdulilllah tahniah khalish.
Sorry ye dil aritu ada tag utk 1 contest tapi tak sempat nak buat. nanti kita join yang lain2.

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955