Khamis, Januari 13, 2011

Contest Foto Kiut ^_^


Jomlah join contest KIUT ni.
Nak tau lebih lanjut klik SINI

Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar yang PALING KIUT
Tarikh Tutup Penyertaan Pada31hb Januari 2011

**sebarang persoalan boleh je Emailkan ke nuradzilah09@gmail.com


belek punya belek sampai naik juling mata..
Dari sikecik ni tido sampai terjaga...
gambar yang Dil rase dia sangat
"CUTE"
adalah..........
*
*
*
*
*
*
*



budak yang menggeliat sunguh-sungguh dengan memek muka dan jubahnya......
Tapi comel je gaya..
Hahahaha......

CUTE TAK?

p/s:ada 2 kategori rasenya.Untuk dewasa dan baby/kanak-kanak..
Kalau anda rasa anda memang cute..Nilah peluangnya...
Dil mmg cute sejak azali.jadi bgi peluang kat anak je...hahaha.perasan.. :-)


" Semoga kita sama-sama mendapat limpahan rezeki di tahun baru...Ameen:-)"

4 ulasan:

Aiydalela berkata...

kalau nak join jugak boleh tak? hehehhe

ummi_khalish berkata...

boleh aida..yg pnting buat muka paling cute ye....hehehehe....

Mama Kembar 3 berkata...

cute giler! tersengih sengih mama nengok gambar nih, geramnya!!!!

ummi_khalish berkata...

mama kembar 3:syukran...segan khalish...hehehe..abg2 pun comel juga..doakan rezeki khalish ye...

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955