Ahad, Januari 09, 2011

Happy Baby Contest




Harini ditag untuk join contest pula...
Syakirin awi Kak N(Mama Arash)
Sapa yang ada anak 0-4 tahun...
Mehlah join contest ni sama2...
Menarik,mudah dan best2 hadiahnya.
Nak tau hadiahnya,kliklah link2 tu.


Syarat-syaratnya:.
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan mempunyai alamat di Malaysia.
Ni blog sy sendiri,memang warganegara cuma sekarang ni merantau mencari ilmu.
Tapi alamat di Malaysia ada je..:-)

2. Mesti jadi follower
OurdreamsOfLife dan MyLittleWonder
Dah mengikut dua-duanya dan juga yang ini...
Ummi Firas Zahin so 3 blog akk,saya jadi follower..
kena dapat token ni....hehe...

3. Buat entry pasal GA ini dengan tajuk 'HAPPY BABY CONTEST'.

Nilah entrynyer...

4. Letakkan sekeping gambar anak anda
yang berumur di antara
Category A : Berumur kurang dari
2 tahun pada 31 Januari 2011
Category B : Berumur di antara
2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011,

beserta details seperti :

NAMA ANAK, NAMA IBU dan
TARIKH LAHIR ANAK
dengan temanya 'HAPPY'Takmo nangis ye

Jadi gambar yang Dil pertaruhkan untuk mencuba nasib
...
ni dia..
Tersangat Happy...

Khalish memang suka sangat pakai bedak sejuk
(sebenarnya banyak gambar dia yang happy..
tapi saje pilih gambar ni sebab
ada cerita di sebalik gambar ni...
Masa tu dil baru lepas pakaikan dia bedak sejuk
tiba-tiba dil tersendawa kuat gila..hehehe...
apalagi dia gelak sakan macam ni..
abinyer cepat-cepat tangkap gambar...
suke sangat tengok dia masa tu......)

ops sambung balik pasal contest ni...:-)

NAMA ANAK: Muhammad Khalish Nu'man bin Mohd Hazin

NAMA IBU: Dil @ Ummikhalish

TARIKH LAHIR ANAK: 23hb April 2010 (Kategori A)

5. Copy dan letak gambar banner di atas di dalam entry anda bersama backlinknya (kalau nak letak kat sidebar pun boleh..tak diwajibkan).
Dah letak.kat sidebar pun ada...(setelah gigih mencubanya,
maklumlah contest pertama untuk khalish)

6. Tag seberapa ramai kawan yang anda kehendaki (minimum 1 orang).
Dil Tag
Mama Zara Zalmy

7. Boleh tinggalkan komen beserta link kat blog
OurDreamsOfLife atau Contest
Dah tinggalkan jejak..Harap sudi jenguk di sini.

8. Closing date : 17 Januari 2011 05.00pm.
Saya ikut je..:-)



" Semoga kita sama-sama mendapat limpahan rezeki di tahun baru...Ameen:-)"



10 ulasan:

Haa Fakihah berkata...

ahahaha alalaaaa comelllll.

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

kehehehe..dah jadik tepung gomaak daaa..maintain encem!:)) gud luck ye dil!

ZaraZalmy berkata...

haha.. happy sangat dah die.. zara masuk 2 thn dah.. insyaAllah ade mase rose buat.. ;)

dilaOHdila berkata...

khalish yang comey. suka main bedak rupanya erk...
salam kenal buat ummi

Aiydalela berkata...

gd luck :)

Ina Hashim berkata...

salam ziarah

thanks for joining d contest...gud luck ya!

kakyong berkata...

amboi suka nya dia.. kecik2 dah suka tepek bedka sejuk ya... ;)

ummi_khalish berkata...

Aslmkm...buat semua acik-acik yg sudi komen dan doakan khalish..syukran..Ada rezeki khalish...Insya Allah...Ameen..:-)

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Niii diaa kenit yg ter short listed as top 5 contesters..waah tahniah dil n khalish..akak doakan moga kemenangan berpihak pada dil ngn khalish..ameeennn..pleased for both of u..:))

ummi_khalish berkata...

hehe,,syukran acik N..malu khalish...umminyer pn sama...insya Allah.. Ameen....:-)

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955