Ahad, Januari 16, 2011

CONTEST BABY MUKA BLURRR !

Contest again.....

Kali ni daripada budak comel atas tu
yang sama birthday dengan khalish..
:-)
ni blog mamanya
cikPutih

Tarikh Tutup :25.01.2011

Khalish ni banyak gambar blur..sampai ummi rambang mata..
Jadi,pilihlah yang ini..Gambar muka yang sangat blur
dan penuh tanda tanya....
Letih menengok umminya belek kamera..sampai nganga mulut
dan senget topinyer...khalish2.


Nama Anak:Muhammad Khalish Nu'man bin Mohd Hazin
Tarikh Lahir: 23.04.2010
Nama Ibu:Dil (Ummikhalish)
Ayat power: Apelah ummi dok buat ni? Tekan sana tekan sini,
pandainya idak juga...hehe....

Dil tag:

[JOM KAWAN-KAWAN YANG KENA TAG & YANG BACA TERJAH SINI]

" Semoga kita sama-sama mendapat limpahan rezeki di tahun baru...Ameen:-)"

4 ulasan:

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Haha..lucu betui laa khalish ni..muka curious tak hengat!tapi tetap maintain kiut..:)

tq dil for tagging..akan akak buat nnt..maka explorasi menggodek komputer mencari pic pun bermula..nganaga..

Dil,entry terbaru akak..

http://sufeenan.blogspot.com/2011/01/dirimu-dalam-kenangan.html

sedeih..huhu..

moga adik dil dah sehat skrng..

ummi_khalish berkata...

tau xpe....g godek kak....afnan mesti lagi comel gitu..heheheh....


dah baca kak...mmg sdih.....:-(
tapi Alhamdulillah..adik akk slmt....

AngahSayang2314 berkata...

alamak kena tag ke?? hehehe apa pun thanks heheh nanti ada masa angah buat yeeeeeee

p/s: tak yah letak nama mama qiha just call me angah hehehe

ummi_khalish berkata...

sama2..ok angah..dil dh betulkan....:-)

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955