Isnin, Disember 26, 2011

GA:Saya Mahu Novel Ombak Rindu Dari Eyriqazz.Com


Aduhai..dah lama sangat tak join GA atau contest.. tadi jenjalan BW, terterjah blog
Eyriqazz sebelum ni memang selalu buka tapi rupanya tak follow..
almaklumlah buka banyak sangat blog dalam satu masa..hehehe...
tapi tadi lelaju follow dan sangat teruja nak join GA Ini ...sebab ape?
kerana teringin nak hadiah di atas...


Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah
kerana bila tengok je gambar atok dan cucu terus teringat abah dan cucunya...
abah dil macam tulah kerana cucu sanggup...kadang sampai main2 jadi kuda...huhuhu...
Dil ni sangatlah sensitif kalau bab-bab ni,mulalah feeling terlebih...
maklumlah jauh di rantauan..huarghhhh...miss my family...:-(
(tapikan..saya juga suka blog ni sebab banyak gambar makanan best2..
ni yang x sabar nak balik malaysia ni :-))


ni ada pantun buat Eyriqazz ..

Saya berkelana jauh beribu batu...
Sendu bila tengok orang cite pasal Ombak Rindu,
Setiap hari hanya baca komen dari blog satu persatu...
Semoga saya ada rezeki mendapat hadiah di atas tu..... :-)

3 ulasan:

Eyriqazz berkata...

thanks join...yup,kasih atok sukar ditukar ganti..suka gambar makanan? hik3..nak kena letak bebanyak laa camni...

P/s : lebih mudah mengomen tanpa word verification

ummi_khalish berkata...

alhamdulillah...syukran..tulah....hehehe..letak jgn x letak..saya suka blog yg banyak buat jjcm..
p/s:dh try buang,x taulah jadi ke tak..huhuhu..

Eyriqazz berkata...

tahniah,anda salah seorang pemenang

http://www.eyriqazz.com/2012/01/pemenang-novel-ombak-rindu-final-part.html

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955