Khamis, September 08, 2011

Tefal Zahrain,Alexandria



Sebenarnya nak tulis pasal raya..tapi tiba2 gambar raya nak kena edit banyak pula..so layan jelah entry ni dulu...huhuhu....
Masa bulan puasa baru ni..kami pergi ke kilang Tefal Zahrain di alexandria...memang teruja..macam2 ade..kalau ikut nak beli semua..tapi terpaksa ingatkan diri,tujuan asal datang sini hanya teman kawan...huhuhu..tahanlah wahai hati..nak balik baru boleh beli,jadi kena kumpul duit dari sekarang ni...memang harganya jauh lebih murah dari mesia..ramai kawan2 yang kalau nak balik mesti beli dan ada juga yang dikirim dari orang2 di malaysia.. layan gambar2 ni ye....jika ada yang teringin,telan air liur dulu..meh kita kumpul duit sesama...hehehehe...caption,pandai2 letak sendiri ya...ngantuk sudah... :-)











orang lain sibuk pilih tefal,dia sibuk pilih penapis ni..sampai nangis2..memang demand x tinggi budak kecik ni...bagus khalish...senang ummi nak shopping untuk diri sendiri..hehehe :-)



p/s:salam takziah buat kakak sepupuku yang kehilangan suami tecinta semalam..semoga roh allahyarham di tempatkan di kalangan orang beriman....amin ..(sangat sayu hati bila dengar pasal kehilangan ni....

6 ulasan:

Ibu n Abah berkata...

Dil,
nanti makcik kirim boleh?-wink-wink-wink...
Dil nak balik Malaysia bila???
- tahun ini memang ramai teman yg makcik kenal kehilangan ahli keluarga.. paling banyak rasanya kehilangan mereka tahun ini...

Aidalela berkata...

dil..nak jam, mug, talam...cantik nyeee...

harga dia berapa??

kalau mahal sangat..nggak mampu..huhuhu...

:)

ummi_khalish berkata...

makcik:boleh2..no hallah...dil balik ? x tau bila..blik m'sia je,dil kasitau..xpun..mailah sini...dil boleh tourist guidenyer...hehehehhe...

aida:nak kirim tu?blh je...murah2 je...x mahal pun ..melainkan campo tiket kpl trbangku..hahahahah....

kasihredha berkata...

Dil
comelnya mug2 tu
mabuk akak tengokkk...semua suka

ummi_khalish berkata...

kak kasih:mmg comel kak...dil pun suka sgt...huhuhu...abg mesti tau kat mana tmpt ni...hehehehhehe

intansurianisafie berkata...

Salam. Nak tanya, Tefal Zahran ni di Alex di kawasan mana ya kalau nak pergi?

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955