Rabu, September 14, 2011

Mama sayang papa juga.....


Rasa terharu di hati..bila bangun dari tidur pagi tadi,buka fb terbaca msg ni wall profile...menitis airmata dan sangat tersentuh hati...terima kasih sayang.... (x reti nak copy..so copy macam ni jelah...)
‎~~mood jiwangs waktu mlm ketika ank istri sedang lena di buai mimpi yg indah~~PAPA AMAT MENYAYANGI DIRIMU WAHAI MAMA a.k.a ISTERIKU YG BERNAMA FAZILAH BINTI ABDUL RASHID..KAULAH SATU2NYA ISTERIKU DUNIA AKHIRAT..KHALISH NU`MAN JANGAN JELES..HEHEHE..

Mohd Hazin bin Ahmad Sayangku padamu umpama lautan yang tidak bertepi tiada penghujungnya..aku menyintaimu setulus hati dan jiwa...Aku bukan wanita sempurna,namun izinkan aku menjadi wanita solehah di sisimu sentiasa,bimbinglah aku wahai insan tercinta, Padamu aku curahkan segalanya..semoga kasih sayang antara kekal hingga ke syurga dan sentiasa diberkati yang Maha Esa...dan Khalish Nu'man dikau nikmat yang suci pengukuh cinta suci ayahanda dan bonda... Luv both of u....semoga akan ada lagi penyambung ikatan antara kita..Insya Allah.... :-)


p/s:dil bukan seorang yang pandai meluahkan apa yang dirasa..pendek kata x romantiklah..tapi dil mengerti..sesekali kita perlu meluahkan sayang tu,agar orang tercinta tau apa yang berada di jiwa...(aduhai..soganlh pula..)

5 ulasan:

cyanamoose berkata...

Dil... mesti air mata terharu yang mengalir tu... ada gambar laut lagi. heheh

ummi_khalish berkata...

cyana:hehehehe...sgt terharu....x sangka plak jiwang juga hubby dil tu....:-)

Aidalela berkata...

sweeettt nye :)

azlina berkata...

alhamdulilah dil di beri allah seorang suami yg peyayang dan romantik di dunia ini...
syurgamu di di bawah redhanya..insyaallah

ummi_khalish berkata...

aida:cepatlah kawen,pasti dapat merasai begini..hehehehe..

kak ina:terima kasih akk...alhamdulillah..bersyukur ke hadrat Allah..semoga bahagia sampai syurga dan semoga akak pun begitu juga..amin ya rabb...

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955