Rabu, September 21, 2011

pc oo pc...

Assalamualaikum buat teman2 blog yang tersayang...maaf ye..Dah 2 hari pc dil buat hal..semalam setup,tapi still x boleh buat call...speaker x detect,pastu orang nak masuk dalam blog ada yang kena malware virus pula xdelah orang yang rajin mengomen di blogku seperti makcik kesayangan ku Makcik Rahmah... maaf ye makcik,puas dil godek2 com ni.huhuhu.aduhai..camne ni? dahlah blog semakin sepi je...seperti sepi dan rindu di hati ini...dil rindu pada family..rindu pada sedara mara dan rindu pada kawan terutama Mama Arash (K.Ann) yang dah semakin meyepikan diri dari dunia blog.dil paham kenapa k.An begitu,hatinya rawan kerana terpaksa berpisah dengan orang kesayangan demi mengejar cita2..Buat K.Ann,dil doakan akan sentiasa bersemangat dan berjaya mengejar apa yang diimpikan.Insya Allah pengorbanan itu akan membuahkan hasil yang sangat manis..Amin Ya Rabb..Akak,takmo sedih2 ye...cepatlah update blog..dil miss u..huhuhu..Blog ini juga akan bertambah sepi sebab dil akan pegi ke cairo petang ni..maybe dalam 2-3 hari baru balik...kitorang akan naik train pukul 3.40 ptg ni..doakan kami selamat sampai dan dipermudahkan segala urusan ye.... di kesempatan ini juga dil nak ucap terima kasih pada teman2 maya yang sudi singgah.. Aida, Cyana, K.Ina, LM, Kakchik, K.Yan, K.Kasih dan juga semua yang sudi singgah..tanpa kalian,sunyilah blog ini...syakirin awi ye.....singgah2lah lagi.. oklah dil nak kemas2 jap..lagipun si kecik ni sibuk nak ngadap pc...nak tengok cite walau tanpa suara..hehehe..layan.... :-)

pahlawan agama yang sangat bersemangat pepagi... siap terangkat kaki..x mandi pun lagi.... hehehe...

budak cerdik IT,biar x dgr suara mcm paham2...khalish2.. :-)


2 ulasan:

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Alhamdulillah..at last dpt jugak menjejakkan kaki ke blog dil..hehehe..tahniah sis dh berjaya men 'nyah'kan malware itu..:)

Insya'allah..akak ok saja..cuma kekangan masa jer yang mnjadi batu penghalang nk ber blogging..huhuhu..nak balik cepat kan..kenela konsentret lebih kt study..hihi..

thanks ye dil syg doakan akak..insya'allah..yg pahit akan manis jua akhirnya..ameen..

Peluk cium penuh kerinduan buat si cilik khalish..muachhhss..!

ummi_khalish berkata...

Alhamdulillah...happy sangat sis dh dpt masuk..tq tau...semoga ceria2 sokmo....Beres...khalish pun bls cium acik.muahhhhhhhhhhh...:-)

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955