Isnin, Julai 11, 2011

terlebih excited.....

Bila abinyer nak balik cairo,khalish orang yang paling bersemangat sekali.. dia akan bangun pagi-pagi... bila abi kemas beg,dia pun sibuk kemas beg juga....bila abi mandi,dia pun nak mandi,dan bila abi siap dia membebel x berhenti..sebabnye? suruh ummi cepat-cepat siapkan dia....:-) tapi yang paling syahdu,bila time abi nak pegi dia dah sampai dulu ke pintu dengan beg,dengan kasutnya.... masa tu,ummi dah banjir dalam hati,tahan je..kesian pada khalish sebab ummi paham kenapa dia macam tu..dia boring sebab takde kawan,dia bosan sebab jarang kuar rumah,dia jemu hari-hari pandang dinding je.... huhuhu...khalish..sabar ye sayang...lagi seminggu je lagi abi exam..pasni abi dah cuti...boleh kita pi ukur jalan-jalan hari ye....jangan nanti kamu tak larat sudah..:-)

p/s:abi dah pegi lagi,tapi harini awal sedikit kerana perhimpunan seperti 'BERSIH' diadakan di tahrir...semoga abi selamat sampai ke destinasi dan dijauhkan dari segala bencana dan kesukaran..Amin.... :-(



4 ulasan:

Ina Hashim berkata...

wah khalish...hepinya dia :)

ummi_khalish berkata...

kak ina:khalish mmg happy sokmo..kalau sengih sampai x nampak mata...hehehehe.....

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Sedih pula baca entry dil..kerna sesungguhnya akak sangat memahami rasa perpisahan itu..

Buat khalish..:Aduhai anak..apalah yg kamu tahu akan erti hidup yg seringnya menuntut seribu pengorbanan..

Bigdaddyz berkata...

kasihan dgn khalish ..kecik2 terpaksa berkorban...ada sahaja bersih di mana2...mereka sudah bosan aman ke?

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955