Jumaat, Mac 23, 2012

Taman Montazah......



Semalam,hari yang menggembirakan..dapat berjalan beramai2 dengan kawan yang dah berkeluarga pegi ke Taman Montazah... 4 keluarga... makan berama-ramai dan anak2 paling seronok dapat lepas bebas....biar gambar aje yang berbicara.. sekarang ni dah masuk musim bunga,jadi taman montazah ni sangat mendamaikan dan menenangkan hati... montazah adalah salah satu tarikan pelancongan di mesir ni.....jika sesiapa yg menjejakkan kaki ke sini,xkan lengkap jika x berkunjung di sini...masuk,dikenakan bayaran LE6=RM3.50 seorang.... kanak2 tidak dikenakan bayaran..









3 sekawan.......semoga ukhuwah kalian kekal selamanya....

p/s:sangat terkejut,tiba2 ada peningkatan trafik ..terima kasih Ben Ashaari(otai blogger) kerana mempromote blog ini...sangat segan...huhuhu...

ihsan gambar: hakmilik kawan kami....jadi kalau xnak kena saman,jgn berani2 copy ye...dil x jamin......:-)



4 ulasan:

nenek berkata...

masyaallah.cantiknya.ni kalah taman kat malaysia :)

jaakechik berkata...

menarik laa tempat ni....
me dtg jenguk blog u, and follow u... :D

Aida Lela berkata...

subhanallah..cantik sangat bunga tu dila.. macam tau2 je niat kat hati orang yang tengah komen ni..baru je tadi niat nak mintak gambar tu..nak buat profile pic.. hihihihihi, sekarang dah tak jadi dah..

murah la harga nak masuk taman tu, tak sampai RM4 pun..

* semoga ukhuwah itu berkekalan

Sharinginfoz berkata...

memang cantik

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955