Sabtu, Jun 18, 2011

Happy Born Day My Lovely Sis


Selamat Hari Lahir...Happy Birthday...Sanah Helwa.... salam ingatan buat kaklong,ummi maklong yang tersayang... Zailatuefa Tumiran....selamat menyambut harijadi yang ke 30..dah masuk angka 3 ye...tapi xpe still awet muda..umur hanya angka...:-) kaklong yang sangat sporting.yang sentiasa menawan...terima kasih kerana sudi jadi sebahagian keluarga kami..kami amat bersyukur dengan kehadiran kaklong... Kaklonglah permata yang menyinari keluarga kami...Syakirin awi juga kerana menganggap abah dan emak seperti ibubapa sendiri..kasih sayang kaklong memng terbaik.... kakngah sayang kaklong sangat2 tau..kakngah doakan kaklong sentiasa bahagia,ceria,panjang umur dan murah rezeki...


Semoga bahagia hingga hujung nyawa bersama alongku yang tersayang...romantik couple.... i jeles tau...dah lama kawen masih loving2 gitu,walau pepun i like n luv both of u......

bersama pengikat kasih kalian berdua...zaim zulfazli....setelah lama menanti.. bila nak yg kedua?hehehehe.....
si comel yang menjadi kesayangan semua..yang amat dinantikan oleh along n kaklong n semua..... penantian itu amat menyeksakan ,namun lahirnya ia atas kesabaran dan usaha kalian....Alhamdulillah....

2 orang cinta hati kaklong..Semoga bahagia selama-lamanya...Kakngah sekeluarga menyayangi dan merindui kaklong dn family..semoga kasih sayang antara kita mekar selamanya.... Tiada apa yang dapat kami beri dari kejauhan..hanya doa dan salam ingatan serta kemaafan andai ada salah dan silap........Luv u so much 4 ever n ever..muahhhh.....



ni ucapan dari khalish nu'man buat ummi maklong.....semoga maklong dikurniakan kesihatan yang baik..sentiasa comel..sentiasa vogue...sentiasa murah rezeki....dirahmati Illahi...khalish sayang ummi maklong...ada rezeki kita akan berjumpa lagi..


Hadiah untuk maklong dari khalish...(tapi cilok dari blog
Mama Arash auntie jgn marah ye...cantik sangatlah bunga ni....hehehehe..nak tengok banyak lagi bunga,klik kat blog tu ye....blog yg best..tlg promote....sharing is caring kan? :-))


5 ulasan:

Aida Lela berkata...

HEPI BEFDAY UNTUK SIL DILA :D

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Ekekeke..lahai dil..siap promote blog akak lak..aish..malu ana..:P syukran anyway..:D

And happy besday too to kak long dil..moga bertambah keberkatan dan kebahagiaan dalam idup..aha..awet muda tul kak long dil..baby face!hehe..kim slm tuk family along dil ye..

Paling tak leh challenge..baby face khalish laa..tetap ceria di mana jua berada..hihih..muach tuk dia!

ummi_khalish berkata...

aida: tq(bg phk kklong..hehehe)

sis An:jgn malu2...sharing is caring kan? tq...mmg awet muda,tu blum tgk adiknya pla..laaaaaaaagi awet muda....hehehe......khalish mmg ttp hero....muah utk 2 bdk tecit tu.....:-)

Cik Sue berkata...

Hapy besday to kak long Dil panjang umuq murah rejeko yeaaa...

ummi_khalish berkata...

syakirin awi cik sue..insya Allah mrh rejeko.....hihi......

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955