Khamis, Jun 06, 2013

anakdaraku....Aisyah Humaira ....


gaya macam nak masuk majalah mangga.....hahahha.....


Sekejap sungguh masa berlalu....dah dekat 11 bulan anakdaraku...
19/07/2013 ni genaplah setahun.....puteriku yang dah ada 5 batang giginya...
kuat makan...suka senyum..pandai posing..:-)




ustajah rock...dengan gigi kapak tu.....




anakdaraku yang punya mata yang sangat bulat.rambut cacak... kalau keluar mesti pakai tudung....buah hati abangnya..orang lain tak boleh usik..abang takpe...huhuhu....tapi abang jeles kat adik...
ni kalau dia tau letak dalam blog.. muncunglah mulut abangnya.. ....khalish nu'man..kita bagi adik plak masuk blog ummi ye.. nu'man dah selalu....:-)


adui dik..posing x menahan...nasib baik comel n muslimah... hehehe..
aisyah humaira yang menjadi pelengkap hidup abiummi...
semoga dirimu membesar sebagai anak yang soleh..menyejuk hati ummi..yang sentiasa ingat pada Allah... menghormati abiummi ,abgmu serta orang2 sekeliling...


anak ummi yang belum pernah pulang ke mesia,alhamdulillah.. tahun ni kita dapat pulang juga.. semoga semuanya dipermudahkan dan kita selamat pulang bercuti ke tanahair nanti.. insya Allah...biarpun tak lama tidak mengapa.. asalkan dapat mengubat rindu di dada.. aisyah humaira dan abngnya khalish nu'man rindu pada smua...atoknenek..tokbabah tokneni..paklong..ayahlong..maklong...maklang..makcu..paksu dan smua di mesia..tunggu kepulangan kami ye.......

p/s: Dil teringin nak jumpa kawan2 blogger juga.. nanti ada gathering jangan lupa ngajak ye...family n sahabat memang x pernah lupa... pastu teringin pula nak makan macam2 ni...hehehehe.....:-) sape2 yang berminat nak kirim apa2 dari mesir..bagitaulah ye....insya Allah yg dil boleh belikan dan bawak.. dil cuba....:-)



5 ulasan:

Lydia Miza berkata...

Meh la jmp.. Saya ada di serdang, kalau plan betul2 pasti kita dpt jmp. Baca blog awk ingat qatar. Rindu sgt kat doha:(

ummi_khalish berkata...

boleh2...LM bg no pone ye.family mertua kt semenyih je....ni email dil.. ummikhalish@yahoo.com..:-)

sabo2..nnti jln2 mkn angin ye...hihi

NunAlifNunAlif berkata...

Akaaaak.. rindunyeee kat Aisyaaah.. kemain die ye, dah ada gigi dok tayang gigi die je..hehe..geraaamnyee aciiik!

Akk balik malaysia bile? tak dapat la beraya diperantauan bersama ye.. baru nak beraya umah aisyah taw!

Ibu n Abah berkata...

Alhamdulillah...
Baru dpt buka blog dil...
Alhamdulillah...
Aisya dah besar comel dan sihat....
Boleh jumpa nanti..kan?

ummi_khalish berkata...

Nana:akk balik akhir bulan ni..nanti mai umh sebelum akk balik tau....blh main2 dgn ecah...nanti kami blik mesir,acik nana dh balik mesia...huhuhu....

makcik rahmah:alhamdulillah....akhirnya....:-)dh besar dh makcik..humaira nk jumpa kakak aisyah juga..dil dh save no makcik..sampai mesia dil kol ye..

Tarikh Penting!!!

Birthday:-

Tok Babah:09.02.1952
Ummi Dil: 20.03.1980
Paklong Fendi:01.04.1985
Makcu Pikah:01.04.2001
Abi: 14.04.1987
Ayahlong:20.04.1979
Khalish Nu'man:23.04.2010 & 24.04.2010
Maklang Nor:10.05.1993
Zaim:20.05.2010
Zahira:01.06.2015
Acu:02.06.1990
Ummi Long:18.06.1981
Abi & Ummi Nikah:04.07.2009
Aisyah Humaira:19.07.2012
Maklong:01.09.1981
Nenek:13.09.1958
Zahra:27.9.2012
Allahyarham Ayah Aref:30.10.1990
Acu ana:19.11.1991
Atok: 08.12.1956
Tok Neni:28.12.1955